29.8.2017 CASTING / AVOIMET OVET KOTKASSA

 

OLETKO SINÄ SEURAAVA HUIPPUMALLI, MAINOSKASVO, MISS SUOMI TAI CATWALK LAVOJEN UUSI TÄHTI?

Fashion Model Agency hakee uusia mallikasvoja kaikista ikäryhmistä ja kategorioista kotimaisille sekä kansainvälisille markkinoille, mainos- ja muotikuvauksiin, muotinäytöksiin, kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin sekä Model Hunt 2018 kilpailuun.

Järjestämme 29.8.17 avoimien ovien päivän / castingin Kotkassa!

Casting alkaa klo 17:30, Ilmoittaudu mukaan booking@fashionmodel.fi

Tilaisuudessa kerromme aluksi toiminnastamme ja mallimaailmasta. Sen jälkeen jokainen pääsee henkilökohtaisesti keskustelemaan henkilökuntamme kanssa. Tervetuloa keskustelemaan mahdollisuuksistasi alalle!

Syksyn mallikoulutukset alkavat Kotkassa 16.9.2017

Voit hakea malliksi myös www.fashionmodel.fi/haemalliksi