25.4.2018 KASVUSEURANTA CASTING KIDS- LAPSI JA TEENS- TEINIMALLEILLEMME @ HELSINKI

CASTING KIDS- LAPSI JA TEENS- TEINIMALLEILLEMME 25.4.2018 klo 19.00  koulumme tiloissa Ratakatu 29 A1 00120 Helsinki. 

Casting tilaisuudessa mittaamme sinut ( pituus, vaatteen koko / rinnanympärys, vyötärö, lantio mitat) sekä otamme sinusta kasvo jakokovartalokuvan + videon jotta näemme siirrämmekö sinut eri ryhmään esim, Top Model, Photo Model tms, oletko jo sen ikäinen, että voit osallistua kansainvälisiin malli- kauneuskilpailuihimme jne.

Pue yllesi vartalonmyötäinen asu ( farkut, hame, shortsit tms sekä toppi, t-paita ja tytöillä korkeat kengät, pojila sisäkengät). 

Ilmoittaudu pian mukaan booking@fashionmodel.fi. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Casting tilaisuus antaa sinulle monia eri mahdollisuuksia eteenpäin.

Esimerkkinä vuoden-2016 edellisessä nuorten casting tilaisuudessa käynyt mallimme Max siirrettiin Top Male Model ryhmään, osallistui Male Model kilpailuumme jonka hän voitti, oli Pariisissa EMS—2017 tapahtumassa tapaamassa kansainvälisiä agentteja ja nyt lähdössä kansainvälisille markkinoille. 

Huom! Tämä casting on tarkoitettu vain jo listoilla oleville malleillemme.