26.4.2019 CASTING TILAISUUS UUSILLE MALLIKASVOILLE @ OULU RADISSON BLU HOTELLI

HAEMME UUSIA MALLIKASVOJA!

Ilmoittaudu Fashion Model Agencyn avoimeen casting tilaisuuteen Oulussa 26.4.2019 klo 17-19!

Hotelli Radisson Blu Oulu, Hallituskatu 1.

Oletko sinä seuraava huippumalli, mainoskasvo vai catwalk lavojen uusi tähti?

Tervetuloa tapaamaan henkilökuntaamme ja keskustelemaan mahdollisuuksistasi alalla.

Fashion Model Agency hakee uusia mallikasvoja kaikista ikäryhmistä kotimaisille sekä kansainvälisille mallimarkkinoille , mainos ja muotikuvauksiin, muotinäytöksiin sekä kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin.

Tilaisuudessa kerromme toiminnastamme ja jokainen pääsee keskustelemaan henkilökohtaisesti omista mahdollisuuksistasi alalle. Alaikäisten tulee saapua huoltajan kanssa. Tilaisuus ei ole sitova tai maksullinen. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta, ota mukaasi aikaisempia töitäsi ja naisille korkokengät, jotta voimme arvioida lavaosaamisesi.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset booking@fashionmodel.fi / 0440623925

Voit hakea malliksi myös osoitteessa www.fashionmodel.fi/haemalliksi