15.3.2019 PRO – ARTISTI & TALENT SCHOOL KEVÄÄN KOULUTUKSET ALKAVAT @ HELSINKI

PRO – ARTISTI & TALENT koulutuksemme alkavat 15.3.2019 klo 17.30, koulumme tiloissa  Helsingissä Ratakatu 29 A1. 

Haaveiletko urasta musiikin tai esittävien taiteiden parissa? Oletko kenties teatterinäyttämön konkari tai harrastelija? Tahdotko kehittää osaamistasi ja saada lisää varmuutta esiintymiseesi tai osaamiseesi?

Pro- Artisti & Talent School antaa sinulle avaimet kehittää taitojasi, mikä ikinä tavoitteesi onkaan. Räätälöimme yhdessä kouluttajien kanssa koulutusohjelman ja harjoitukset juuri sinun tavoitteidesi mukaan. Saat apua esiintymisjännitykseen, roppakaupalla lisää itseluottamusta ja ohjauksen yhdessä kouluttajiemme kanssa tavoittaa päämääräsi.

Valitse haluamasi kappale jonka haluat esittää kouluttajille (voit laulaa ilman taustoja tai tuo mukanasi tausta cd, muistitikku tms) Koe-esiintymisen perusteella jaamme sinut tasosi mukaiseen ryhmään.

TALENT SCHOOL- MUSIIKKITEATTERI

Haluatko kehittää taitojasi laulun, äänenhuollon, tekniikan, näyttelemisen ja tanssin saralla? Musiikkiteatteri linjamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi alalle alan ammattilaisten kanssa. 

Ikäjakauma eri ryhmissämme on seuraava: 

  • NUORET 11-15v

  • AIKUISET 16- ei yläikärajaa 

Katso lisätietoja koulutuksiemme sisällöstä TÄSTÄ. Ennen koulutuksen alkua kutsumme ilmoittautuneet koe-esiintymistilaisuuteen, jossa oppilas esittää vapaavalintaisen 1-2 min esityksen (laulu, tanssi, juonto, monologi tms.). Esitys arvioidaan oppilaan lähtötason kartoittamiseksi ja sopivan koulutusryhmän löytymiseksi.

Voit myös sopia tapaamisen koulullemme, mikäli sinulla herää kysymyksiä koulutukseen liittyen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen viihde maailmaan! 

Ystävällisin terveisin,

Merja Kupiainen- Groundstroem

PRO ARTISTI & TALENT 

Ratakatu 29 A 1 00120 Helsinki Finland

Mobile + 358(0) 440 623921, (0) 207641870

Merja@fashionmodel.fi

ILMOITTAUDU TAI PYYDÄ LISÄTIETOJA!

 

www.artistikoulu.fi