16.1.2018 LOLA ODUSOGASTA BEAUTY PAGEANT MANAGER

Fashion Model Agency on solminut yhteistyön Lola Odusogan kanssa liittyen kansainvälisiin kauneus- ja mallikilpailuihin.

Fashion Model Agency on maajohtaja seuraaville kansainvälisille kilpailuille:

Lola+Odusoga.jpeg

Lola Odusoga tulee huolehtimaan kilpailuiden organisoinnista, yhteistyökumppaneista ja tapahtumapaikkojen kontaktoinnista sekä toimii kilpailujen juontajana sekä ”emona”. Lola on työskennellyt Fashion Model Agencyn kanssa jo useita vuosia kouluttaen missivalmennus puolella uusia ehdokkaita mm. Miss Suomi-kilpailuun sekä toiminut juontajana eri muotitapahtumissamme. Lola jatkaa vahvasti edelleen myös kouluttajana eri valmennuksissamme.

 

Lola Odusoqa on yksi Suomen menestyneimmistä Miss Suomi-tittelin kantajista, ollen Miss Universum- 1996 kilpailun II perintöprinsessa. Hän on myös menestynyt useissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa. Lolalla on vankka ammattitaito toimia kauneuskilpailujen managerina sekä valmentajana / kouluttajana ja jakaa ammattitaitoa uusille ehdokkaille, jotta jälleen löytäisimme myös Suomesta menestyviä missejä ja malleja kansainvälisiin kilpailuihin.

Fashion Model Agencyllä /Merja Kupiainen- Groundstroemilla on pitkä kokemus muoti- ja mallimaailmasta ja tänä vuonna vietämme 40- vuotista yrittäjäjuhlavuotta! Merja Kupiainen- Groundstroem on vetänyt Miss Suomi kilpailuja vuosina 1989-1995 toteuttaen vuosittain kymmeniä osakilpailuja sekä finaalikiertueet, joissa finalisteilla muotitapahtumien lisäksi kuvauksia, näytösmatkat Espanjaan jne. Merja oli mukana myös 2010 uusimassa Miss Suomi-konseptia jolloin osakilpailuista luovuttiin ja luotiin pohjaa uusiutumiselle yhteistyössä Sunneva Kantolan sekä Jutta Gustafsbergin kanssa.

Katso tästä katselmus menestyneisiin malleihimme / misseihimme jotka ovat sijoittuneet upeasti kansainvälisissä kilpailussa tuoden Suomeen vuosittain perintöprinsessan tittelit, sekä myös muutaman kansainvälisen kilpailun voiton.

Katso lisätietoja sivuiltamme kansainvälisistä kisoista:

Ota yhteyttä:

Lola Odusoga

040-1881350

odusoga.lola@gmail.com

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Linkedln Lola Odusoga

tai

Merja Kupiainen- Groundstroem

044-0623921

merja@fashionmodel.fi

FASHION MODEL AGENCY

Ratakatu 29 A 1 00120 Helsinki, Finland

Löydät meidät myös Facebookista 

Fashion Model Agency Finland model & beauty competitions

@FMAFinlandmodelandmodelandbeautycompetitions