Mallinamme voit hyödyntää kokemustamme ja vahvoja kontaktejamme alan asiakkaisiin ja toimistoihin ulkomailla. Fashion Model Agency välittää uusia kasvoja kansainvälisiin mallitoimistoihin sekä järjestämme vuosittain casting tilaisuuksia mallitoimistojen agenteille ja yhteistyökumppaneille.

 

Vuosien varrella lukuisat mallimme ovat sopineet kansainvälisen mallisopimuksen kauttamme. Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä urasta, ilmoittaudu sähköpostitse seuraavaan kansainväliseen mallicastingiin.

Kansainvälisillä markkinoilla vaatimukset ovat kovemmat kuin kotimaassa. Mallin tulee olla oikeissa mitoissa ja hänellä tulee olla taustalla joko vankkaa kokemusta tai osaamista mallina työskentelystä. Jos sinulla ei ole kokemusta, osaamista voi kehittää koulutuksen kautta ja kerätä kokemusta. Järjestämme malli- ja missivalmennusta kisoista ja kansainvälisestä urasta kiinnostuneille. Valmennuksen kautta saat neuvot ja ohjeet oikeaan ruokavalioon, treenaamiseen sekä vahvistat esiintymistaitoasi ja itsevarmuutta. Saat perustiedot ja taidot työskennellä valokuvaus- ja näytösmallina sekä saat ensimmäiset ammattimaiset stailatut muotikuvasi. Halutessasi voit syventää osaamistasi jatkokursseilla. Katso seuraavat alkavat kurssimme TÄSTÄ!

Kauttamme sinulla on myös mahdollisuus osallistua Euroopan suurimpaan mallicasting- European Model Show Case tapahtumaan. Katso alla lisätietoja.

Kansainväliset kriteerit:

naisilla 173 cm -> ja ikä 15 v. ->, miehet 185 cm ->, ikä 16 v. Vahva esiitymiskokemus ja -varmuus.

Katso seuraava malli- ja kauneuskilpailu casting toimistollamme tästä!

Ohessa lista kansainvälisistä mallitoimistoista jotka etsivät uusia kasvoja listoillensa kauttamme.

Kansainväliset mallitoimistot

Klikkaamalla sivulle

Klikkaamalla sivulle

European model showcase

European Model Showcase on kerran vuodessa toukokuussa Pariisissa järjestettävä Euroopan suurin kansainvälinen mallicasting.

Tutustu tapahtumaan http://www.emshowcase.com/

Paikalla on USA;n Aasian ja Euroopan  suurimpien mallitoimistojen agentit, etsimässä uusia kasvoja listoillensa. Toimiston johtaja Merja Kupiainen-Groundstroem toimii tapahtuman ainoana euroopan agenttina. Hän valitsee mukaansa joka vuosi malleja, noin viikon kestävälle casting matkalle Pariisiin. Tämä tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus malleille luoda kansainvälistä uraa, luoda suhteita ja solmia sopimuksia ulkomaalaisten toimistojen kanssa.

Jotta voit hakea mukaan tapahtumaan, pituutesi tulee olla naisilla 173 cm -> ja ikä 15 v. ->, miehet 185 cm ->, ikä 16 v. ->. Sinulla tulee olla jo kokemusta mallin työstä, vahva esiintymistaito ja osaaminen.

Jos olet kiinnostunut päästä mukaan tapahtumaan, ilmoittadu sähköpostilla seuraavaan kilpailucastingiin ja arvioimme mahdollisuutesi.

Katso lisätietoja edustamistamme kansainvälisistä malli- ja missikisoista!