Koulutuksemme antavat sinulle hyvät perustiedot ja -taidot kuvaus- , näytös- ja mainosmalliksi. Koulutuksemme ovat arvostettuja ja laaja-alaisia. Laadun takana on joukko kokeneita huippuammattilaisia vaatetus- ja muotialan moniosaajia sekä viihde-, mainos- ja media-alan ammattilaisia. 

 
 

Kuinka malliksi

 
 

Jos sovellut mielestäsi muotialalle, rakastat esiintymistä, viihdyt kameran edessä, haluat olla alan huippuammattilainen tai haet itsevarmuutta esiintymistaitoosi ja oman tyylisi löytymiseen, ota meihin yhteyttä ja hae malliksi! Arvioimme mahdollisuutesi alalle.

Listoillamme olevat mallit ovat joko jo kokeneita malleja tai käyneet mallikoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, mallikoulutus antaa sinulle hyvät perustiedot ja -taidot, kuvaus-, näytös ja mainosmalliksi. Koulutus lisää varmuutta lavaesiintymisessä, kasvattaa itseluottamusta ja ilmeikkyyttäsi kuvaustilanteissa, antaa sinulle valmiuksia studio-, TV-, lava- ja kuvaus-työskentelyyn. Valokuvaajan studiotunnit luovat sinulle itsevarmuutta ja esiintymistaitoa, kurssin myötä saat myös ensimmäiset kurssiin sisältyvät mallikuvat itsellesi ja pääset mukaan muotinäytökseen.

Mimiikka- ja improvisointituntimme teatterialan ammattilaisen ohjauksessa, puvuston esittely- sekä showharjoitukset tekevät sinusta alan ammattilaisen. Muotialan kouluttajiltamme saat tietoja ja taitoja, joilla selviät PR-sopimusten ja markkinoinnin maailmassa.

Löydät oman ulkoisen tyylisi (pukeutuminen, meikki, kampaus) tiedät mitä kehonkieli - body language - merkitsee kanssakäymisessä ja työelämässä sekä antaa ruokavalio- ja kuntoiluvinkkejä, joiden avulla pidät itsesi virkeänä ja vartalosi huippukunnossa. Koulutuksen lopuksi pääset näyttämään taitosi lavalla oppilasmuotinäytöksessä!

 

Mallien kriteerit

 
 

Mallin tulee rakastaa esiintymistä ja tuntea olonsa kotoisaksi kameran edessä. Toimistollamme on useita eri mallipuolia. Listoiltamme löydät vauvat, lapset, teinit, aikuiset, XL-mallit, mainosmallit, seniorit, valokuva- ja ammattimallit.

Haluamme taata asiakkaillemme ammattimaiset mallit. Siksi kaikki Fashion Model Agencyn mallit, ovat joko jo kokeneita ja mallintyötä tehneitä, tai heillä on mallikoulutuksen kautta tarvittavat perustiedot ja -taidot toimia mallina kuvauksissa ja näytöksissä.

Katso tarkemmin eri mallipuolien kriteerit

 

Seuraavat mallikoulUTUKSET

 
 

Koulutuksemme ovat alan arvostetuinta ja koulutusohjelmamme alan monipuolisimmat. Kouluttajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia, joilla monilla on kymmenien vuosien kokemus alalta.

Käy katsomassa koulutuskalenterista toimistollamme ja eri puolilla suomea alkavat mallikoulutuksemme, hae ja ilmoittaudu mukaan.

 

Mallikoulun kouluttajat

 
 

Erinomaiset kouluttajamme tekevät sinusta alan ammattilaisen. Koulutuksemme antaa sinulle mahdollisuudet edetä vaikka kansainväliseksi tähdeksi.

Kouluttajillamme on vankka kokemus tausta ja yli 10-vuoden kokemus koulutuksista ja alalta. Kouluttajina mm. Viivi Pumpanen, Linda Wiksted, Katja Ikonen, Merja Kupiainen-Groundstroem, Pia Kurkela, Lola Wallinkoski jne. 

 

Mallikoulutuksen jälkeinen mallielämä

 
 

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä Fashion Model Agencyn listoille. Markkinoimme malleja näytöksiin sekä mainos- ja tuotekuvauksiin www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Malleillamme on myös erinomaiset mahdollisuudet kansainvälisille markkinoille. Katso lisätietoja kohdasta kansainvälisyys.

Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden ansaita lisäansioita esim. opiskelun / toisen työn ohella. Asiakkaitamme vuosien varrelta ja listan menestyneistä malleistamme löydät kohdasta referenssit.

Mallintyöt ovat hyvin satunnaisia, eri henkilöt sijoittuvat kuvauksiin, näytöksiin, PR- tehtäviin yms. Omien taitojensa ja avujensa mukaan. Uusilla kasvoilla ensimmäiset työt ovat usein pienempi muotoisia kuvauksia tai näytöksiä joiden kautta he hankkivat lisäammattitaitoa itselleen ja lunastavat paikkansa alan ammattilaisten joukkoon.

Mallin tärkein työväline ovat kuvat, joilla hän vakuuttaa osaamisensa. Jokaisella ammattimaisesti työskentelevällä mallilla tulisi olla mallikansio eli portfolio. Kauttamme malleilla on mahdollisuus kuvauttaa itselleen kansainvälisen tason kuvat. Katso lisätietoja mallikansiosta tästä!

Oma motivaatio on myös tärkeää! Osalle ala on harrastus muiden harrastusten joukossa, kun taas toinen on kunnianhimoisempi ja haluaa pyrkiä eteenpäin, niin pitkälle kun omat resurssit riittävät.

 

Mallitoimiston listalle

 
 

Kun olet mallitoimiston listoilla, kuvasi ja malliprofiilisi ovat kaikkien asiakkaiden löydettävissä sivuiltamme. Olet mukana bookkauksessa asiakkaille, esimerkiksi näytöksiin ja kuvauksiin.

Mallit jotka työllistyvät ja näyttävät osaamisensa, kuvien ja näytösten perusteella, voivat edetä mallitoimiston puolelle malliprofiileihin. Kaikki mallit ovat tasapuolisesti mukana bookauksessa, riippumatta siitä millä puolella hänen kuvansa ovat.