Mallikansiot ja portfoliot

 
 

Valokuvat, esiintymistaidon lisäksi ovat mallin ja mallitoimiston tärkein työväline. Kuvien kautta asiakkaat saavat käsityksen mallin kasvoista, luustosta, hymystä, hampaista, vartalon mittasuhteista sekä muuntautumiskyvystä. Kuvat antavat osviittaa mallin osaamisesta, niiden perusteella asiakas valitsee mallin.

Kauttamme sinulla on mahdollisuus hankkia kansainvälisen tason portfolio/mallikansio. Toimistollamme vierailee säännöllisesti kotimaisia ja kansainvälisiä muotikuvaajia. Katso uutiset osiosta seuraava portfolio kuvauksen ajankohta ja varaa aika kuvaukseen.

Mallin valokuvien tulee olla ajan mukaisia ja henkisiä. Mallin kuvien tulee vastata sitä, miltä malli tällä hetkellä näyttää. Asiakas valitsee mallit kuvien perusteella ja odottaa saavansa kuvia vastaavan mallin. Kuvia on hyvä päivittää vähintään kahden vuoden välein. Varsinkin lasten ja nuorten tulisi päivittää kansiotaan säännöllisin väliajoin kasvaessaan ja muuttuessaan. Huippukuvaajat takaavat sinulle mallikansion, jolla sinut huomataan. Varaa kuvausaikasi nyt!

Kuvaukset

 
 

Kuvaukset sisältävät

  • Stylistin palvelut.

  • Tuomme kuvaukseen mukaan yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja asuja. Mm. Sand, Vejits, Ben Nye, Zio jne.

  • Stylisti stailaa näyttävästi kahdella eri lookilla käyttäen omia vaatteitasi sekä stylistin mallistoja.

  • Meikkaajan/ kampaajan palvelut. Meikki ja kampaus kahdella eri staililla.

Riippuen kuvaajasta ja tarjouksesta, kuvia otetaan yleensä kahdella staililla n. 200 kpl, joista 6 parasta jälkikäsitellään. Saat kuusi uutta mallikansiokuvaasi itsellesi sekä myös käsittelemättömät kuvat käyttöösi. Saat kuvasi sähköisesti linkkinä tai postissa cd:llä n. 3 viikon kuluessa kuvauksesta / koko kuvausmaksun suorittamisesta.

Kuvaajat, stylistit, kampaajat ja maskeeraajat ovat pitkän linjan huippuammattilaisia, jotka luovat sinulle ajanmukaisen, trendikkään ja myyvän mallikansion.

Mallikansio/portfolio kuvauksia toteutamme noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin.

Hinnasto

  • Portfoliokuvaus: 350 - 480 €

  • Babykids -kuvaus (0-5v.) 230 - 300 €

  • Hinta riippuu kuvaajasta.

  • Kauttamme sinulla on myös mahdollista tilata mallikortit, 100 mallikorttia / 95 €

 

Varaa kuvausaikasi nyt

Katso seuraava kuvaus uutiset osiosta!

Lisätiedustelut ja varaukset: booking@fashionmodel.fi tai 044 062 3925