Fashion & Show Production on oma tuotantoyhtiömme jolla on jo lähes 40- vuoden kokemus muoti- ja kauneustapahtumien toteuttamisesta. Olemme toteuttaneet tapahtumia / ohjelmia mm. kaikkiin Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, tavarataloihin, Muoti- messuille, laivayhtiöille sekä tapahtumatuotantomme toteuttaa Fashion By Night Muodin Yö tapahtumia yhteistyössä kaupunkien Liikekeskusta Ry:n kanssa.

 
 

Vastaamme kokonaisuudesta

 
 
empty_image.jpg

Yrityksemme vastaa tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta, ohjelmakokonaisuuksien räätälöinnistä/koordinoinnista, stailauksesta, koreografiat, yrityskontakteista, nimiesiintyjien sekä tapahtumasponsorien hankinnasta, tarvittaessa tekniikasta (äänentoisto, valot, esiintymislava, tekniikkamiehet) jne.

 

Show production tiimi

 
 
empty_image.jpg

Tiimi on rautainen joukko alan ammattilaisia muodin, markkinoinnin, stailauksen, musiikin, liikunnan, mainonnan, kuvausten ja juontamisen maailmasta. Toteutamme tapahtumia kautta Suomen.

 

Ota yhteyttä

 
 
empty_image.jpg

Kerro meille mistä on kysymys ja me teemme kaiken valmiiksi Avaimet käteen -periaatteella! Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva tapahtumapaketti!

Soita +358 (0) 44 062 3925 tai lähetä sähköpostia booking@fashionmodel.fi