15.2.2014 NAINEN 2014 -MESSUT @ LAHDEN MESSUKESKUS

Nainen 2014 ja Elämäsi juhlat -tapahtuma Lahden messukeskuksessa 15.2-16.2.2014

Fashion Model Agency toteuttaa messuilla Urban Fashion -näytökset, sekä Model Hunt 2014 -osakilpailun finaalishown. 
Lahden osakilpailun voittajat lunastavat paikkansa Model Hunt 2014 -semifinaaliin, sekä Look Of The Year ja Supermodel International kilpailuiden Suomen finaaliin.

Messuilla sinulla on myös mahdollisuus tavata mallitoimiston sekä kansainvälisten kilpailujen manageri koekuvaus osastollamme. Fashion Model Agency hakee koekuvauksesta uusia kasvoja kotimaisille ja kansainvälisille mallimarkkinoille, muoti-, mainos-, tv-kuvauksiin, muotinäytöksiin, sekä Euroopan suurimpaan mallicasting tapahtumaan 26-29.5.2014 European Model Showcaseen Pariisiin, jonka agentti olemme Suomessa. Edustamme myös useita kansainvälisiä kilpailuja mm: Look Of The Year / Sisilia, Supermodel International /Thaimaa, Top Model/ Milano, Miss Tourism International / Kiina jne. joihin lähetämme vuosittain Suomen edustajan.

Tule tapaamaan ammattitaitoista henkilökuntaamme osastolle, niin kartoitetaan yhdessä mahdollisuutesi mallimarkkinoille!