23.4.2016 STYLE MAKEOVER TYYLIMUUTOS TAPAHTUMA @ KAUPPAKESKUS IDEAPARK/OULU

Haluatko uuden ilmeen meikkiin, kampaukseen ja tyyliisi?

Style Makeover- tyylimuutos itsellesi, ystävällesi, äidillesi, tyttärellesi tai vaikka isoäidille!

Ilmoittaudu nyt mukaan tyylimuutokseen! Huippustylisti Teuvo Loman luo sinulle uuden ilmeen Oulun Ideaparkissa lauantaina 23.4.2016! Valitsemme 6-8 eri ikäistä tyylimuuttujaa ja valituille luodaan uusi tyyli meikin, kampauksen ja pukeutumisen myötä. Style Makeover tyylimuuttujat esitellään yleisölle Ideaparkissa päivän aikana!

Tapahtumassa mukana myös Style Makeover - tyylipiste, jossa paikalla stylisti, kampaaja ja maskeeraaja antamassa vinkkejä omasta tyylistä, tyylimuutoksesta sekä väreistä jne. 

Ilmoittautumiset tyylimuutokseen viimeistään 17.4.2016 osoitteeseen fashionmodel@fashionmodel.fi. Liitä mukaan henkilötietojen lisäksi pituus, vaate koko, kengän numero, rinnanympärys, lantio- ja vyötärömitat sekä kasvo- ja kokovartalokuvasi.

Valituille laitamme tarkemmat aikataulut, 22.4 asujen sovitukset sekä 23.4 meikki-, kampaus- ja valmisteluajoista.