10.6.2016 MENESTYSTÄ EUROPEAN MODEL SHOW CASE TAPAHTUMASSA @ PARIISI

Fashion Model Agencyn mallimme Wilma Kiviaho Oulusta ja Aleksi Reini Turusta voittivat 5.4.2016 Top Model- ja Top Male Model- kilpailun, jonka kautta he saivat palkintomatkan Euroopan suurimpaan mallicasting tapahtumaan Pariisiin / European Model Showcase. Mukana matkassa oli yhteensä viisi upeaa Fashion Model Agencyn mallia. Wilman ja Aleksin lisäksi, Hanna Hakkarainen Lahdesta, Felicia Kivistö Mikkelistä ja Miro Paaso Oulusta.

Tapahtuma on järjestetty vuosittain vuodesta 2005 lähtien ja Fashion Model Agencyn perustaja ja johtaja Merja Kupiainen- Groundstroem toimii tapahtuman Euroopan lähettiläänä / agenttina.  

Mallimme Wilma Kiviaho sai tapahtumassa kahdeksasta mallitoimistosta jatkoneuvottelu mahdollisuuden ja lähtee syyskuun alussa takaisin Pariisiin Metropolitan Model Managementin listoille ja mukaan mm, Pret a Porter muotitapahtuman näytöksiin jne.

Mallimme Aleksi Reini sai tapahtumassa mallitoimistoilta jatkoneuvottelu mahdollisuuden mm. Studio KLRP / Paris kanssa sekä Top Male Model kilpailun tuomaristossakin olleen The One Model Management / Milano kanssa.

Mallimme Hanna Hakkarainen sai tapahtumassa yhdeksältä mallitoimistolta jatkoneuvottelu mahdollisuuden. Mallitoimistot Milanosta, Pariisista ja Ateenasta odottavat Hannan kasvua (kansainvälisillä mallimarkkinoille ikäraja on 16), joten nyt Hanna tekee Suomessa mallintöitä, saa lisää kokemusta ja kesällä todennäköisesti lähtee Ateenaan työstämään lisää kuvia mallikansioonsa.

Mallimme Felicia Kivistö sai tapahtumassa kolmelta mallitoimistolta jatkoneuvottelu mahdollisuuden Pariisista ja Kaliforniasta.

Oululainen uusi mallikasvomme Miro Paason jatkoneuvottelut mallitoimistojen kanssa ovat menossa.

Ohessa kuvamateriaalia tapahtumasta sekä linkki tapahtuman videoklippiin.

Tutustu tapahtumaan http://www.emshowcase.com/

Katso tästä video Facebookissa: 

Ohessa vuoden 2016 tapahtuman virallinen video Youtubessa: