19.1.2017 STYLE PRO SCHOOL STYLISTI KOULUTUKSET ALKAVAT @ RATAKATU 29 A 1,00120 HELSINKI

STYLE PRO SCHOOL STYLISTI KOULUTUKSET ALKAVAT TAMMIKUUSSA 19.1.2017! HAE NYT!

Style Pro -koulutus kouluttaa vuosittain muoti- ja kauneusalan moniosaajia. Oletpa sitten taiteellisen silmän omaava alan harrastaja, muotialasta kiinnostunut visiönääri tai kauneus- ja hiusalan ammattilainen, me koulutamme sinusta muotialan ammattilaisen. Koulutuksemme antaa myös lisäpontta myyntiin muotialan yrittäjille sekä lisää ammattitaitoa henkilökunnalle.

Voit toimia itsenäisenä Style Pro –yrittäjänä, tehdä imago- ja yrityskoulutuksia, stailata muotikuvauksia ja -näytöksiä tai toimia esimerkiksi muotialan myymälöissä stylistina ja pukeutumisneuvojana jne.

Koulutukseemme kuuluu myös työharjoittelua (kuvaukset, näytökset, kiertueet, tapahtumat, messut)Osallistumalla portfoliokuvauksiin + testikuvauksiin pystyt kerryttämään omaa portfoliota koulutuksen aikana.Näihin pääset tutustumaan nettisivujemme Uutiset -osastossa.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua vuosittain kansainvälisille muotimessuille Euroopassa. Lopputyönä oppilaat stailaavat Trend Show -muotinäytöksen sekä tekevät henkilö- kohtaiset stailaus/tyylimuutokset asiakkaalle.

Ilmoittaudu pian mukaan tai sovi henkilökohtainen tapaamisaikasi booking@fashionmodel.fi tai merja@fashionmodel.fi , 0440623921 / 0440623925.