26.11.2016 LAHTI LOVE MINIMESSUT @ KATUKLUBI

LAHTI LOVE MINIMESSUT 26.11.2016 KLO 11.00-19.00

Häät, juhlat ja kaikki bileet - unohtumattomat hetket! 

CHRISTMAS FASHION & SUPERMODEL INTERNATIONAL LAHTI 26.11.2016 tuo tapahtumaan ajankohtaisen talvi– ja juhlamuodin sekä vinkkejä joulupukin konttiin! Muotinäytökset klo 13 ja 15.

Supermodel International-2016 kilpailun finalistit on haettu Model Hunt 2016 -koekuvauksista, sekä ammattimalleille toteutetuista casting -tilaisuuksista. Lahden Supermodel Int.-2016 finaalin voittaja lunastaa paikkansa Suomen finaaliin ja Suomen finaalin voittaja valitaan helmi / maaliskuussa-2017, voittaja edustaa Suomea kansainvälisessä mallikilpailussa Aasiassa.

 Tapahtumassa myös:

MODEL HUNT MALLICASTING / KOEKUVAUKSET UUSILLE KASVOILLE KLO 11-19

Haluatko malliksi? Oletko sinä seuraava huippumalli, mainoskasvo tai catwalk lavojen tähti? Fashion Model Agency hakee uusia mallikasvoja kaikista ikäryhmistä kotimaisille, sekä kansainvälisille mallimarkkinoille , mainos- ja muotikuvauksiin, muotinäytöksiin, sekä kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin. mm. Top Model & Top Male Model / Paris, Supermodel Int. / Thailand, Look Of The Year / Italy, Miss Tourism International / China, Miss Grand International / Thailand jne.