3.10.2016 HAETAAN MALLEJA GLOBE HOPEN SYYSMALLISTON LANSEERAUSTILAISUUTEEN @ SCANDIC MARSKI HELSINKI

Huom! Naisammattimallimme pituus min. 173cm !

Globe Hope hakee kauttamme naismalleja syysmallistonsa lanseeraustilaisuuteen 3.10.2016 Helsingissä.

Globe Hopen syysmallisto on tehty Suomen Luonnonsuojeluliiton Suomi100-hankkeen inspiroimana. Malliston tuotteet on nimetty Suomen luontohelmikohde-ehdotusten mukaan ja osa malliston tuotosta menee Suomen luonnonsuojelutyöhön. Yhdistämme siis uudella tavalla luonnonsuojelun ja muodin. Saatat siis esimerkiksi pitää yllä Viiankiaapa-nimistä villatakkia tai Keminsaaret-nimistä mekkoa. ;)

Lanseeraustilaisuus 3.10. kello 15 Scandic Marskin Carl-Gustaf -tilassa, jossa esittelemme malliston, Suomen Luonnonsuojeluliitto kertoo lisää Suomi100-hankkeesta sekä EKOenergiasta. Livemusiikista vastaa upea Mira Luoti

Lisätiedot ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian booking@fashionmodel.fi / 0440 623925