ONNEA 2017 MODEL HUNT & SUPERMODEL VOITTAJILLE JA KIITOS YHTEISTYÖKUMPPANEILLEMME!

Onnea vielä perjantain 7.4.2017 finaalimme voittajille!

Vasemmalta oikealle: Sonja Top Model kilpailun Model of the photogenic, Sara Supermodel kilpailun erikoismaininta, Tea Top Model 2017 kilpailun voittaja, Max Top Male Model kilpailun 2017 voittaja, Hanna Supermodel 2017 kilpailun voittaja, Nico Top Male Model erikoismaininta ja Annika Top Model kilpailun Model of the catwalk.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme: Vejits, Niinatar, Boomerang, Globe Hope, Laura Ashley, Destiny Store, XXL, Change, Triumph, Muotitorppa, Gant, Nahkakauppa E&H, House of Elliott, Bello Pelo , Redken, Juliana Groundstroem, Make Up For Ever Academy, Linda Ekroth, Freixenet, Happy Joe, Uggla, Finnfor, Etola, Style Pro School.

Kuva Linda Ekroth