7.6.2018 OPPILASMUOTINÄYTÖS @ KULTTUURIAREENA GLORIA HELSINKI

Oppilasmuotinäytös kulttuuritalo Gloriassa torstaina 7.6.2018 klo 18.30

Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Ilmoittautuminen Fashion Model Agencyn oppilasmuotinäytökseen on alkanut. Oppilasmuotinäytös on tarkoitettu kaikille halukkaille Fashion Model Agencyn mallikoulutuksen suorittaneille oppilaille jotka eivät ole vielä aiemmin osallistuneet. Näytöksessä oppilaat pääsevät ensi kertaa oikealle catwalkille esiintymään. Vaatteet tulevat vaateliikkeistä jokaiselle näytökseen ilmoittautuneelle mallille.

Ilmoittautuminen näytökseen

Ilmoittautuminen mukaan näytökseen tapahtuu sähköpostilla 30.5.2018 mennessä: booking@fashionmodel.fi 

Laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi, pituutesi, paita- sekä housukokosi sekä kurssiryhmäsi (lapsi, teini, ad, ammatttimalli). Olethan tarkka, että ilmoittautumiseesi tulee kaikki tiedot, jotta stylistit osaavat valita mahdollisimman hyvän asukokonaisuuden sinulle vaateliikkeestä. Huomioi, että näytöksessä kaikilla on omat kengät, sekä meikki ja hiukset laitetaan itse. Ilmoittauduthan mukaan vasta, kun olet varma, että alla olevat sovitus-, harjoitus- ym. ajat sopivat sinulle ja tiedät pääseväsi mukaan. Sairastapauksissa ilmoita peruuttamisesi mahdollisimman nopeasti soittamalla: 044 062 3925.

Vaatteiden sovitukset

Näytösvaatteiden sovitukset tapahtuvat 5.6.2018 ja 6.6.2018 toimistollamme 

(Ratakatu 29 A 1, 00120 Helsinki).

Lapset sovitukset 5.6. klo 14.00

Teinit sovitukset 5.6 klo 14.30

Xl-mallit,Mainosmallit,Aikuismallit sovitukset 6.6.klo 14.00

Ammattimallit  ja valokuvamallit sovitukset 6.6 klo 15.00

Aikaa sovitukseen kannattaa varata noin 1-1,5h. Sovituksessa malli sovittaa stailistin katsomat vaatteet ja saa ohjeet pukemiseen sekä siihen, millainen meikki, millaiset hiukset ja kengät kokonaisuuteen sopisivat. Jokainen malli tekee meikin ja hiukset oman taidon ja osaamisen mukaan. Näytökseen ei siis tarvitse olla mitään hienoja kampauksia laitettuna.

Toiselta paikkakunnalta tulevat voivat sovittaa näytöspäivänä 7.6 Gloriassa

Koreografiaharjoitukset

Harjoitukset ovat näytöspäivänä (7.6.2018 ) ennen oikeaa näytöstä kulttuuritalo Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12). Näytöksessä esiintyvien mallien tulee olla Gloriassa paikalla torstaina 7.6.2018 seuraavasti:

Ammattimallit ja valokuvamallit paikalle klo 13.30

Mainosmallit, Xl-mallit, Aikuismallit paikalle klo 14.30

Teinit paikalle klo 15.30

Lapset paikalle klo 16.30