13.4.2022 PR CASTING VIDEO KUVAUS @ HELSINKI

Olemme järjestämässä 13.4.2022 PR casting videokuvauspäivän toimistollamme Helsingissä.

Kuvauksen hinta 250€, joka sisältää editoidun videon sähköisessä muodossa, meikki- & kampaus viimeistelyn sekä stailauksen.

Kuvauksen voi maksaa 1. erässä tai osamaksulla (minimilyhennys vain 5% avoinna olevasta saldosta)

UUTTA! PR CASTING VIDEOT!

Olemme toteuttamassa Fashion Model Agencyn malleille uutuutena PR casting videot, jossa ammatti videokuvaaja sekä kouluttajamme toteuttavat sinulle ammattitasoisen materiaalin. Videota pystyt käyttämään itsesi markkinoinnissa mm. eri asiakkaille ja kansainvälisille toimistoille sekä video tulee myös esille mallitoimiston sivuille omaan profiiliisi kuviesi lisäksi.

Tämä helpottaa asiakkaiden valintoja on sitten kyse kotimaisista TV- mainostuotannoista, muotikuvauksista, malli & kauneuskilpailuista tai kansainvälisistä markkinoista.

Katso PR casting video esimerkki!

Varaa paikkasi pian, paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautumiset sähköpostitse booking@fashionmodel.fi.

Tänä päivänä malleilta pyydetään usein omia self tape videoita liittyen erilaisiin TV- mainos- muoti ja koekuvauksiin sekä kansainväliset toimistot haluavat niitä valitessaan malleja kansainvälisille markkinoille. Olemme huomanneet, että usealle self tapen teko on haasteellista, saada siitä myyvä, valaistus, kuvaus ja laatu tuottaa haastetta ja sen vuoksi saatat jäädä pois valittujen joukosta.

Tämän myötä olemme toteuttamassa malleille PR casting videot, jotka laadultaan ja yleisilmeeltään ovat myyvät. Video tuo esille parhaat puolesi ja osaamisesi, nopeuttaa sekä helpottaa asiakkaan valintaa. Erityisesti video antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tulla valituksi eri projekteihin.

Videossa kuvataan osaamistasi eri osa-alueilta mm.:

- Itsesi esittely

- catwalk

- poseeraukset

Kuvauksessa on mukana stylisti ja maskeeraaja.

Ennen kuvausta saat harjoitus videon itsellesi, jossa on vinkkejä itsesi esittelyyn ja esiintymiseen.